Skola idag?

Hej alla läsare!

(Detta inlägget skrev jag igår när detta inlägget läggs upp) och eftersom jag inte tror att jag kommer hinna skriva något imorgon så ställer jag alltså in så att detta läggs upp imorgon (när inlägget läggs upp så kommer det som jag skriver imorgon om vara nu och det jag skriver nu om vara igår ).

Just nu när jag skriver detta, så sitter jag i Villes säng och har precis haft ”matteochtvättvikartävling” . Eftersom jag som sagt inte skriver detta direkt innan det läggs upp, så vet jag inte än om jag fortfarande kommer vara ”för sjuk” eller om jag kommer kunna gå i skolan imorgon… Det kanske kommer en liten uppdatering i detta inlägget imorgon, bara om jag kunde/kan gå till skolan eller ej. Ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva… Tja, vi ska iallafall snart äta och har börjat läsa en riktigt bra bok som vi nog ska läsa tillsammans sedan. Jag tror att den heter ”Godnatt mr Tom”. Jag längtar VERKLIGEN till helgen och sportlovet och det tror jag att ni nog också gör! Imorgon är det ju <3 alla hjärtans dag <3 och jag fick ett hjärtansblock av Erica idag <3 Jag har gjort ca 10 allahjärtansdagkort som jag ska dela ut till några släktingar imorgon. Jag hoppas att jag hinner göra några kort till mina bästa kompisar imorgon också! Imorgon eftermiddag ska vi fira allahjärtansdag genom att Mormor kommer hem till oss och vi äter våfflor tillsammans. Mums!! Förresten, hur mår ni!?! Är ni också sjuka!?! I sådana fall får ni krya på er och annars får ni bara ha en bra dag helt enkelt! <3

// 😉 <3 Astrid <3 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>