Hej igen!

Hej igen!

Det har inte hänt så jättemycket sedan jag skrev sist (för bara två timmar sedan), men jag ska ändå uppdatera lite.

Nu har vi ätit, jag är fortfarande hos mormor, men hon är ute och går med Abbe. Alldeles strax kommer Ville hem från skolan, men det kommer dröja ca 1 timme och fyrtiofem minuter innan Alva kommer. Då ska vi äta semlor! ,För man måste ju äta semlor när det är självaste Semledagen!!! Det ska bli såååå gott!! (Nu mår jag mycket bättre än i morse, men det är fortfarande inte helt säkert att jag ska gå till skolan imorgon.) Ja, jag hoppas iallafall inte att någon är sjuk på lördag, eftersom jag och Alva fyller elva år då! 😀                                                                                                              Nu har mormor köpt halstabletter till mig som jag fick i en fin liten ask <3 På tal om mormor, så borde hon och Abbe komma hem när som helst nu. :) OJ! Det var bra timat! Nu är de hemma! :O ,

Hejdå! Det kanske blir något mer inlägg imorgon!                                                                                                                  // 😉 Astrid 😉

Ps:                                                                                                                                                                        Kommentera gärna om ni vill att jag lägger upp receptet på nutellakakorna, som jag nämnde i ett tidigare blogginlägg 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>