Bästa dagen med Maja

Hej och hallå alla!

Idag har Maja varit hemma hos oss. Jag/ vi ska berätta vad vi gjorde.

Först gick vi till pulkabacken, men det gick inte så fort att åka nu när det var så mycket snö. Nedanför backen gjorde Maja en snöinpackning på Ville:

Resized_20180204_110006_1517740407720

Vi hade lite snöbollskrig och sedan (efter ca en timme) gick vi hem igen. Väl hemma började vi blogga 😉 . Vi han inte så långt innan Maja gick hem, så just nu skriver jag själv, men i början var Maja och Alva med 😀 . Nu tittar jag, Alva och Ville på World of dance och jag bloggar samtidigt. Mamma bakar nutellakakor, som vi alla kan rekommendera! De är såååååå goda! Jag kanske kan skicka med receptet till de i nästa inlägg 😉 . Idag blir det inte så långt inlägg, då vi ska äta. ”Ses” kanske i ett nytt inlägg imorgon?

Ha det bra och hoppas att ni gillade inlägget!

// 😉 Astrid, Alva och Maja 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>