Inget speciellt…

Hej alla!

Sorry att det inte blivit uppdateringar på länge…, nåja, jag ska åtminstone skriva vad jag gjort idag :)

Jag ska börja med att idag när jag och Alva cyklade, eller rättare sagt skulle cykla till skolan, så pratade vi och var så trötta att vi så gott som glömde vart vi skulle och missade avfarten för vägen till skolan och fortsatte hem mot pappas hus, men som tur väl var kom Alva på det nästan med en gång, så vi hade inte kommit mer än några meter förrän vi vände. Sedan när vi var framme i skolan, så gick vi och frågade vilken vikarie vi skulle ha, för vår vanliga lärare var hemma. Vi fick inte reda på det än. Sedan var det syslöjd för min del, men halva klassen skulle ha träslöjd istället. Det gick bra :) Sedan fick vi veta vilken vikarie vi skulle ha. Det blev inte honom som jag hade hoppats på, men idag gick det faktiskt riktigt bra med den andra vikarien, som vi fick. 😉 Sedan hade vi rast, matte och så lunch. Till lunch blev det kycklingkebab! ”OMG”!!!!!!!! Vad gott det var! Jag undrar hur mitt ansiktsuttryck såg ut när jag märkte vilken mat det var! Det måste ha varit ”rätt” glatt!                                                                                  Sedan tror jag att vi hade svenska och elevens val. På elevens val målade jag och en kompis av bilder från våra mobiler :)Det blev rickigt fint! Sedan kom mamma och hämtade oss, eftersom det slasksnöade och var jättehalt. 😀 TACK MAMMA! 😀 När vi kom hem hade jag och Alva ett kort snöbollskrig med Ville och hans kompisar. Efter det gick jag och Alva in. Jag läste lite i det senaste numret av ”Min Häst”, och sedan åt vi mellis 😉

Mellanmålstips:                                                                                                                                                                Mackor med delade vindruvor och smör!                                                                                                    Testa det! Ni blir inte besvikna!

Därefter läste jag lite till, övade på fiol eller spelläxan. Jag testade även Villes nya ”leksaksgevär”. Jag la in lite tvätt och nu bloggar jag 😉

Trevlig helg och hoppas ni gillade inlägget :)                                                                                            Hejdå!

// 😉 Astrid 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>