En dag hos Erica

Hej alla läsare!

Idag ska jag och min kompis Erica skriva om vad vi gjorde i och efter skolan.

Dagens första lektion var slöjd. Sedan hade vi rast, matte och lunch. Till lunch var det nudlar, kycklingwok och vitlökssås. Efter lunchen hade vi rast, samhällskunskap, rast ,svenska och elevens val. På elevens val hade vi musikquiz. Sedan åkte bussnervösa jag med Erica hem. Hemma hos Erica åt vi mellis, som bestod av macka med marmelad, smör och russin. Där efter målade vi naglarna och gjorde milkshake. Det var allt vi gjorde. Nu skriver vi blogg. :)
Ps:

Testa vårt mellis, det är jättegott!!!!!!

// 😉 Erica och Astrid 😉

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>