En ”kul” dag

Hej allesammans!

Idag har min kompis Erica varit hemma hos mig. Här kommer en liten uppdatering om vad vi gjorde 😉

I dag i skolan, så kom en tandläkare! Hon skulle bara komma med information, men hon hade med sig tandborstar, så vi fick borsta tänderna i skolan… Sedan hade vi matte, efter det var det ombyte, sedan idrott. Till lunch åt vi quorngryta. Sedan hade vi rast, fysik, svenska och så var skoldagen slut.”Som sagt” var Erica här idag. Först åt mellis och sedan ”fixade” vi naglarna och händerna :) Idag blir det inte så lång uppdatering…

Ericas Instagram: erica_pontus

Ha en bra dag!

dav

Ericas målning

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>