Stallet idag

Hej allihopa!

Hoppas ni mår bra 😉

Nu ska jag berätta vad jag gjorde idag 😉

Först var jag i skolan som vanligt, och vi fick veta att vi skulle åka pulka imorgon. Det ska bli kul! Efter skolan gick jag och en kompis till ett konditori och åt mellis där. Sedan cyklade jag hem och bytte om till stallkläderna för att sedan sticka till stallet. Det var kul där, men Grålle var redan ryktad, så det fanns inte så mycket att göra. Detta får bli ganska kort för nu måste jag sluta för dagen 😉 Det blir nog något mer imorgon.

DSC_0066

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas ni har det bra!

//Astrid :)

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>