Måste bättra mig!

Förlåt att jag inte uppdaterat på så länge!

Vissa dagar har jag inte kommit in korrekt på bloggen, men andra har jag alltså bara inte bloggat ändå :O . Jag måste bättra mig med uppdateringarna! Det blir kanske lite mycket att skriva ALLT som jag gjort, när jag inte bloggar, men jag ska försöka skriva ”det viktigaste”.

På ridskolan i Tisdags, fick jag hästen Gerry – en snäll, men snabb, pigg etc. Det gick bra, jag fick beröm för gallopfattningarna, men skulle ”vara mjukare i handen”. I tisdags var det dressyr, men jag hoppas att vi snart ska hoppa igen. Jag fyller 11 år i februari, och har ”önskat mig” ridläger, privatlektioner mm. Igår var en kompis här från klockan 10-14. Vi åkte pulka i en backe nära vårt hus, åkte pulka i trädgården, åt, såg på tv, etc. Sedan när hon åkt hem, så var jag, Alva och Ville ute en stund till. Därefter gick vi in, åt mellis, jag bytte om till ”stallkläderna” och gick till stallet, som inte låg längre bort än pulkabacken. Där ryktade jag hästen Grålle, och kelade med honom medan han lugnt tuggade på sitt hö. Han är så fin. 😀 . Jag ska dit igen på måndag 😀 . Jag har även spelat fiol, för världens bästa fiollärare! Idag ska jag, mamma, Ville, Alva och kanske några vänner till oss, gå och åka pulka igen, jag ska öva på min fiolläxa och jag ska få hjälp med matteläxan av pappa. 😀 .

Nu ska jag bättra mig, så jag hoppas att det ska bli nåt mer inlägg imorgon. 😀 .

DSC_0052              Grålle och Jag 😀DSC_0051

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>