Little update

Hej!

Sorry, att jag inte uppdaterade nåt igår, men det var ganska fullt upp…

Här kommer iallafall en liten ”status update” 😉

Tja, igår var jag ju i skolan igen. Det var ändå rätt ok… Hursomhelst, så hade en ny tjej börjat i vår klass, hon var snäll etc, men det ska jag inte skriva mer om, just nu iallafall. :) Hur tyckte ni det var att börja skolan/jobbet igen, nu efter julledigheten?  För mig var det, som ”sagt” rätt ok 😉 Nåja, sedan när skolan till sist slutat  för dagen, så cyklade jag, och  Alva och hämtade Ville i skolan. Efter det, åt jag och Alva mellanmål och bytte om, för jag skulle till ridskolan och Alva till dansen. På ridskolan fick jag rida en liten snabb och söt ponny, som jag tycker mycket om, men anser att jag snart börjar bli lite liten för stor för :) Ridpasset gick bra, men tja, nästa gång kanske jag skriver det, men idag hoppar jag över att skriva om vad som gick bra, vad jag behöver förbättra och så. (Tänk dock på att jag inte direkt är världens proffsigaste ryttare, men jag älskar hästar och försöker att bli bättre och bättre 😉 ) Jag rider på ridskola en dag i veckan, är ”skötare” på en ”stor häst” och brukar vara i det stallet där världens bästa Molle står ibland , men har ingen egen häst :) Efter ridningen, så duschade jag, åt kvällsmat etc. Nästa dag (idag), Vaknade jag ganska tidigt, sedan när klockan ringde väntade jag en stund innan jag gick upp, eftersom jag var så trött, men sedan gick jag upp och gjorde mig i ordning, åt frukost etc. Sedan cyklade jag, Alva och en ”kompis” till skolan. Jag får skriva mer imorgon 😉

Hoppas ni har haft en bra dag och ska ha det imorgon också 😉 <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>