Gårdagens händelser (torsdag)

Hej alla läsare!

Nu ska jag berätta vad jag gjorde igår. :)

I går var jag hos min farmor. Sedan när jag kom hem, åkte jag med min mamma,lillebror och tvillingsyster till en av mammas vänner, för att titta på hennes nyfödda lamm. När vi var framme och kom in till lammen, så sa hon som hade dem att vi skulle få namnge ett av dem. Det lammet som vi skulle få namnge var alldeles vitt, men kolsvart på huvudet, halsen och ena frambenet. Jag tyckte att hon skulle heta Lisen. :) Sedan åkte vi hem och jag och min syster Alva, skrev detta 😉 😉

20180104_112905 20180104_11060820180104_111714

Det var en kort sammanfattning av gårdagen 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Gårdagens händelser (torsdag)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>